Bettingbonus

Spel online finns det i många olika former, och olika erbjudanden kan komma med dem. Vid olika erbjudanden finns det chans att passa på att prova olika spel, och kanske prova något som inte har testats tidigare. Vid exempelvis bettingbonus, som kan erbjudas emellanåt, är det ett bra tillfälle att prova på betting.

Betting hos olika bolag

Spel på olika sportspel finns det möjlighet till hos flera olika bolag, och dessa kan vara både svenska och utländska aktörer. Oavsett var bolaget har sitt säte, så är det för svenska spelare möjligt att spela på flertalet sidor. Detta ger ett brett utbud, och de mer ovanliga sporterna kan också nås via de olika spelsidorna. Vad som också ger en fördel vid spel på olika sidor är att de högsta oddsen kan hittas. Som spelare är det därmed bra att ha konton på fler sidor, för att alltid nå de högsta möjliga oddsen.

Olika sorters bettingbonus

Alla olika bolag kan ha sina egna individuella riktlinjer på respektive sida. Vad som är vanligt för flertalet bolag är att ge sina kunder olika erbjudanden och bonusar. Detta är ett bra tillfälle som spelare att ta tillvara på. En bettingbonus kan innebära olika saker beroende på vad det är för erbjudande, därmed är det viktigt att läsa reglerna för denna innan den tas del av.

Insättningsbonus är ett exempel på en bonus. Denna går vanligen till genom att det ges en bonus på nästkommande insättning. Bonusen är antingen reglerad i pengar, eller en viss procent. 100% insättningsbonus är ej ovanligt. Detta innebär att om en insättning görs på exempelvis 1000 kronor, så kommer sedermera bonusen också vara 1000 kronor. Detta ger en spelkassa på totalt 2000 kronor.

Att läsa det finstilta på ett erbjudande är ett måste, för att veta vad spelbolagen förväntar sig av spelaren vid bonusen. Bonusen behöver vanligtvis omsättas, innan den faller spelaren tillhanda helt. Hur många gånger den behöver omsättas kan skilja sig åt. En bonus på 1000 kronor som skall omsättas tre gånger, innebär att det då behövs spelas för minst 3000 kronor. Omsättningen brukar även vara till ett visst minimum odds för att den skall vara giltig.

Är det värt att nyttja en bettingbonus?

Då det finstilta anger de olika kraven som finns med bonusen så kan frågan ställas, om det är värt att nyttja bonusen. Oavsett om det tillkommer krav vid nyttjandet av bonusen så är det värt att använda den. Detta ger chans till extra pengar, även om det kommer med vissa krav som måste uppnås för att få dem till fullo.

En bonus kan ge en chans till spelare som inte brukar spela, att komma in i bettingen igen. Den ger också möjlighet till att kunna prova på andra spel att betta på, om möjligheten inte tidigare har funnits. Vissa bonusar har också mindre krav med sig, så det är alltid värt att se över bonusen först för att se om det är möjligt om du kommer att kunna uppnå dessa. Som summering kostar det inget extra med en bonuspeng, denna kommer alltid utöver egna satsade pengar.